Silverside logo
010 266 1100

Meer Logolezier in je werk

Meer Logolezier
in je werk

Al jarenlang begeeft Silverside zich op het snijvlak van informatietechnologie en psychologie. 

Een software implementatie gaat pas rendement opleveren wanneer medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om ermee te werken. Door aandacht te hebben voor de menselijke kant van de IT, in de vorm van de juiste begeleiding, communicatie en training, worden werkgeluk én productiviteit vergroot.

Voortdurend zoeken we naar manieren om prettiger te werken. We omarmen nieuwe technologie en slimme tools om te onderzoeken hoe we die in de dagelijkse praktijk kunnen inzetten. Dat heeft zich vertaald in een aantal eigen producten, waaronder een implementatie methodiek, die elk verandertraject soepel laat verlopen. 

Ons werkgeluk halen we niet alleen uit software, digitale hulpmiddelen en de mooie projecten die we uitvoeren. Team Silverside is een hechte groep van unieke teamleden met eigen talenten en expertise, maar ook met een gedeelde passie voor ons werkveld. We werken intensief samen en leren van elkaar. Daar hoort ook veel plezier bij, onder andere door uitdagende en grensverleggende team evenementen. Ons motto is niet voor niets 'work-smart, enjoy-life'!

Onze producten

Vanuit onze jarenlange ervaring in IT projecten weten we wat goed werkt. We hebben veel geëxperimenteerd en geleerd welke valkuilen te omzeilen. Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in een aantal eigen producten. 

Tevreden eindgebruikers bereiken we met de PACE implementatiemethodiek. De beste digitale werkplek hebben we voor jou uitgewerkt in de vorm van de MPC Workspace. Onze kennis van onder andere Microsoft 365 hebben we gebundeld in het e-learning platform STAP365.

Team Silverside

Eén van de belangrijkste kernwaarden binnen Team Silverside is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dat resulteert in een veilige omgeving waarin collega's durven te experimenteren om uit hun comfort zone te stappen. Dat levert soms verrassende uitkomsten en resultaten op!

Voor nieuwe initiatieven is er altijd ruimte, zolang ze maar in het belang van de klant zijn, of een meerwaarde leveren voor het teamgevoel.