Silverside logo
010 266 1100

Route naar Logoucces

Route naar
Logoucces

Succes: Een goede afloop, uitkomst of uitslag. 

Ons doel is om jou te helpen jouw IT project tot een succesvol einde te brengen. Wij hebben de route naar succes al vaak afgelegd en helpen je graag om snel de juiste stappen te zetten, maar vooral om onderweg niet te struikelen of vertraging op te lopen. Of het nu gaat om het hele project, of juist om een klein deel waar je begeleiding bij wilt, wij gidsen jou op jouw route.

De route naar succes vraagt meer dan alleen een technische implementatie. We zijn pas tevreden als de eindgebruikers van de software tevreden zijn. Dat vraagt naast gedegen technische kennis om een goede aanpak voor gebruikersadoptie. 

We combineren solide software oplossingen, van gerenommeerde leveranciers en partners, om de optimale aansluiting tussen de software en jouw bedrijfsprocessen te realiseren. Onze best practice hebben we vertaald naar een aantal producten die jouw IT project een vliegende start geven. 

Software oplossingen

De basis van de grotere platformen zoals Microsoft 365, HCL en Zoho is vaak al compleet, maar mist soms net een specifieke module of functie. 

Vandaar dat we een aantal gespecialiseerde partnerships hebben afgesloten om te komen tot een One Stop Collaboration Shop voor onze klanten. Silverside adviseert welke software wanneer te gebruiken en hoe deze het slimst af te nemen.

Wanneer er geen passende oplossing bestaat, bekijken we met jou de mogelijkheden voor low-code software ontwikkeling. 

Onze producten

Vanuit onze jarenlange ervaring in IT projecten weten we wat goed werkt. We hebben veel geëxperimenteerd en geleerd welke valkuilen te omzeilen. Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in een aantal eigen producten. 

Tevreden eindgebruikers bereiken we met de PACE implementatiemethodiek. De beste digitale werkplek hebben we voor jou uitgewerkt in de vorm van de MPC Workspace. Onze kennis van onder andere Microsoft 365 hebben we gebundeld in het e-learning platform STAP365.