Silverside logo
010 266 1100

Zoho, olympisch kampioen in 
direct te gebruiken applicaties 

Ruim 100 miljoen gebruikers vertrouwen dagelijks op het zeer uitgebreide collaboration platform van Zoho. Met Zoho krijgt jouw organisatie een compleet besturingssysteem, dat elk proces de baas kan. Als LEGO blokjes integreer je de diverse applicaties en automatiseer je complete bedrijfsprocessen voor een fractie van de kosten van traditionele ERP-oplossingen. Met Zoho Flow combineer en integreer je bovendien makkelijk met andere oplossingen zoals Microsoft Teams.

Klaar voor de start? Dit doen we met de razendsnelle implementatie van 1 applicatie voor 1 team/doel

Daarna in etappes hele processen verbeteren met de slimme bundels van samenwerkende apps

Is de uitrol van de eerste applicatie succesvol afgerond? Dan pakken wij graag door op de desbetreffende afdeling. Onderstaand overzicht geeft een mooi beeld van de diverse applicaties, welke ook in slimme bundels beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan CRM+ om ook Project Management en Customer Service te ondersteunen of de Marketing Automation bundel om de website te voorzien van slimme tools zoals mailings, online chat, continu toe te passen A/B testing en zelfs e-commerce. Hiermee brengen wij een hele afdeling of proces op het volgende niveau.
Vraag gerust een proeflicentie aan van een app, een bundel of meteen alles!
En je ziet het goed: ook voor e-mail & collaboration heeft Zoho een volwaardig alternatief op Microsoft, HCL of Google met Zoho Mail, Workdrive en Connect. Je eigen applicaties kun je met "low code" of "no code"  ontwikkelen met Creator en via Flow verbinden met externe applicaties. Met Analytics heb je een volledige Business Intelligence omgeving over al je bronnen. Tenslotte brengt ZIA de wereld van Artifical Intelligence binnen handbereik van alle applicaties en gebruikers.

Eerder zagen wij de potentie van HCL (sinds jaren 90 zijn wij al Lotus Notes partner) en rond 2010 van de Microsoft cloud (ken je BPOS nog?). Geloof ons dat Zoho de volgende parel is!

Finish met een organisatiebrede uitrol

Upgrade naar Zoho ONE, het 'all-in-one' abonnement

Na de uitrol van een volledig proces of afdeling is bij veel klanten Zoho een vast onderdeel van het IT landschap geworden. En dat smaakt naar meer. Met een upgrade van de Zoho bundel (CRM, People, Finance, ...) naar Zoho ONE kan je voor een lagere prijs per gebruiker de gehele functionele behoefte van een organisatie afdekken. Wij hebben diverse klanten die volledig op Zoho draaien, inclusief de standaard kantoorapplicaties. En natuurlijk gebruiken we Zoho zelf intensief en hebben daarmee AFAS vervangen. We laten je graag onze eigen implementatie zien tijdens een live demonstratie. En daarna verklappen wij de prijs. Waarschijnlijk reageer je hetzelfde als deze CEO:

Laat Zoho ook jouw organisatie soepeler lopen

De basis filosofie van Zoho is om het complete besturingssysteem voor organisaties te zijn. Ze nemen daarbij zichzelf als voorbeeld en hebben alle software ontwikkeld die ze zelf nodig hebben voor de eigen internationale operatie met 15.000 medewerkers. Van marketing & sales tot en met project management en facturatie. Inmiddels zijn er 55+ applicaties beschikbaar. Wat wij merken is een enorm flexibel systeem van applicaties waarmee je de lenigheid van de organisatie vergroot. Als je volgende week van koers wijzigt heb je zo goed als zeker geen nieuw software platform of externe tooling nodig.

Ga maar eens na. Gebruik je inmiddels MailChimp, EventBrite, Salesforce, HotJar, Exact, WordPress, SurveyMonkey en nog circa 10 andere? Natuurlijk hebben ze elk hun waarde bewezen, maar het abonnement tikt inmiddels elke maand door en de integratie is moeilijk of verloopt via een CSV bestandje dat je ICT afdeling elke keer mag up- en downloaden. Beeld je eens in dat je al deze losse tools als een soort LEGO in elkaar kan klikken voor een fractie van de prijs!

Ultieme Value For Money

Voor 1 EUR per gebruiker per dag alle software die een organisatie nodig heeft. De beste waarde voor je geld met Zoho ONE abonnement.

+50 Applicaties Beschikbaar

Denk LEGO. Met hetzelfde gemak koppel je alle applicaties van Zoho tot een compleet besturingssysteem van jouw organisatie.

Configureer en Ontwikkel zelf

Koppel eenvoudig met andere platformen via standaard integraties, Flow, WebServices en develop verder met moderne web technieken.

Onze Zoho specialisten

Wat is jouw volgende stap?