Menu

Ken jij ZOHO al? 50 miljoen users wel! Ze gebruiken namelijk één of meer van de 45+ applicaties uit de One bundel. 

Ondanks de 50 miljoen gebruikers is het zeer uitgebreide collaboration platform van Zoho nog redelijk onbekend in Nederland. Met het nieuwe 'Netflix' aanbod van 1 EUR per gebruiker per dag voor alle modules gaat dit laatste snel veranderen. Veel organisaties vervangen Salesforce.com al voor Zoho CRM, maar met Zoho One gaat dit nog een stuk verder. Je organisatie krijgt een compleet besturingssysteem dat elk proces de baas kan. Als LEGO blokjes integreer je de diverse modules en automatiseer je complete bedrijfsprocessen voor een fractie van de kosten van traditionele ERP-oplossingen. En met Zoho Flow combineer en integreer je het makkelijk met andere oplossingen zoals Microsoft Teams.

Bekijk het disruptieve effect van Zoho ONe


Waarom ZOHO jouw organisatie soepeler kan laten lopen

De basis filosofie van Zoho is om het complete besturingssysteem voor organisaties te zijn. Ze nemen daarbij zichzelf als voorbeeld en hebben alle software ontwikkeld wat ze zelf nodig hebben voor de internationale operatie met 7.000 medewerkers. Van marketing & sales tot en met project management en facturatie. Inmiddels zijn er 45+ applicaties beschikbaar. Wat wij merken is een enorm flexibel systeem van applicaties waarmee je de lenigheid van de organisatie vergroot. Als je volgende week van koers wijzigt heb je zo goed als zeker geen nieuw software platform of externe tooling nodig.

Ga maar eens na. Gebruik je inmiddels MailChimp, EventBrite, Salesforce, HotJar, Exact, WordPress, SurveyMonkey en nog circa 10 andere? Natuurlijk hebben ze elk hun waarde bewezen, maar het abonnement tikt inmiddels elke maand door en de enige integratie is een CSV bestandje dat je ICT afdeling elke keer mag up- en downloaden. Wat nu als je al deze losse tools als een soort LEGO in elkaar kan klikken:

En je ziet het goed: ook voor e-mail & collaboration heeft Zoho een volwaardig alternatief op Microsoft, HCL of Google met Zoho Mail, Workdrive en Connect. Je eigen applicaties kan je met "low code" of "no code"  ontwikkelen met Creator en via Flow verbinden met externe applicaties. Met Analytics heb je een volledige Business Intelligence omgeving over al je bronnen. Tenslotte brengt ZIA de wereld van Artifical Intelligence binnen handbereik van al je applicaties en gebruikers.

Eerder zagen wij de potentie van HCL (sinds jaren 90 zijn wij al Lotus partner) en rond 2010 van de Microsoft cloud. Geloof ons als Zoho de volgende parel is!

Voordelen van ZOHO

Value For Money

Voor 1 EUR per gebruiker per dag alle software
die een organisatie nodig heeft. De beste waarde voor je geld met ZOHO ONE abonnement.

+45 Applicaties Beschikbaar

Denk LEGO. Met hetzelfde gemak koppel je alle applicaties van ZOHO tot een compleet besturingssysteem van jouw organisatie.

Configureer en Ontwikkel

Koppel eenvoudig met andere platformen via standaard integraties, Flow, WebServices en develop verder met moderne web technieken.


Wat is jouw volgende stap?