Silverside logo
010 266 1100

Microsoft, tenzij. De mooiste hardware en slimste software voor jouw productiviteit & werkgeluk

Microsoft is met met het Microsoft 365 platform wereldwijd de onbetwiste en toonaangevende marktleider in productiviteitssoftware zoals mail, chat en natuurlijk de Office suite. Die leidende positie laten ze niet meer los en wordt vergroot. Onder andere door de investering in artificial intelligence (AI) via Copilot, via touch- en spraak mogelijkheden met de Microsoft Surface hardwarelijn en door volle focus op het verhogen van werkgeluk met de nieuwe Viva suite.

Maximale gebruikersadoptie met ME-WE-KEY

De veelzijdigheid van het Microsoft 365 kent ook een uitdaging. De toepassingsmogelijkheden zijn namelijk eindeloos. En juist dat geeft de vraag wanneer wat te gebruiken. Silverside is daar jouw toegewijde gids om het maximale uit dit platform te halen met onze ME-WE-KEY aanpak:

Welkom bij het periodiek systeem der Microsoft modules

Microsoft 365 is zoveel in beweging dat wij continu bezig zijn om het overzicht en de samenhang te bewaken. Een fijne tool om dit mee te doen is de Periodic Table van JumpTo365. Herinnert dit overzicht je net te veel aan je schooltijd? Geen zorgen, wij houden het voor je in de gaten en brengen met PACE en STAP365 de zaken in beeld die er op dat moment toe doen.
....

Microsoft 365 licenties en abonnementen

90% van de bedrijven gebruikt inmiddels Microsoft 365 licenties in een bepaalde vorm. Maar niet iedereen denkt na hoe deze licenties af te nemen. Bij de start is ooit een creditcard gebruikt of heeft de lokale partner het geregeld. En dat is zonde, want er is een grote kans dat het gekozen model niet meer aansluit bij het eigen gebruik en/of de nieuwe bundels van Microsoft. Wij helpen organisaties graag met een licentiescan om te zien of de huidige abonnementsstructuur nog passend is. Als wij een verbetering en/of besparing zien verzorgen wij de omzetting graag. Als Cloud Solution Provider leveren wij onder andere Microsoft 365, Microsoft Viva, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics CRM.

Migraties van andere platformen of tenants

Zit je nog niet op Microsoft 365? Weet dat wij dé specialist zijn in migraties. Zit je nu op HCL Domino/Notes (lees IBM Lotus Notes), Google Mail of nog vast op een lokale Microsoft Exchange omgeving? Wij weten de route en hebben de juiste (Quest / BinaryTree) tooling om je zorgeloos te verhuizen. En daarna kant-en-klare training- en adoptiematerialen om een snelle start te maken met het Microsoft platform.

Meest Toegankelijke Suite

Vanuit het "wafelijzer" start je eenvoudig jouw hele productiviteitsomgeving, vanaf je laptop, webbrowser of mobiel.

Continu Doorontwikkeling

In een ongekend tempo blijft Microsoft doorontwikkelen. Of het nu gaat om de gebruikersinterface of introductie AI met co-pilot.

Focus op Werkgeluk

Met Microsoft Viva is er een sterke focus op Employee Experience. Op zijn Nederlands: Werkgeluk voor alle gebruikers.

Onze Microsoft specialisten

Wat is jouw volgende stap?