Silverside logo
010 266 1100

Software oplossingen

De basis van de grotere platformen zoals Microsoft 365, HCL en Zoho is vaak al compleet, maar mist soms net een specifieke module of functie. Vandaar dat we ook een aantal gespecialiseerde partnerships hebben afgesloten om te komen tot een One Stop Collaboration Shop voor onze klanten. Silverside adviseert welke software wanneer te gebruiken en hoe deze het slimst af te nemen.

Platformen voor samenwerking:

Silverside heeft ruim 25 jaar ervaring met online samenwerken. Dat begon met de software van Lotus, dat later is overgenomen door IBM en meer recent door HCL Technologies. We hebben de opkomst van Microsoft 365 op de voet gevolgd. En we zijn enthousiast over de mogelijkheden van Zoho ONE. 

Wat al deze platformen met elkaar gemeen hebben is dat ze medewerkers in staat stellen op een veilige en geïntegreerde wijze informatie te delen en samen te werken ongeacht tijd en locatie. 

Microsoft lijkt vaak de voor de hand liggende keuze. We zetten daar graag goede en bewezen alternatieven zoals HCL en Zoho naast en helpen jou bij het maken van een goede pakketselectie, gebaseerd op functionele en niet functionele wensen en eisen.
Microsoft 365

Microsoft 365 is de onbetwiste marktleider op het gebied van online cloud samenwerking. Door het eenvoudige instapmodel en het grote scala aan mogelijkheden is Microsoft 365 geschikt voor organisaties van elke omvang, zowel kleine voor startups als voor multinationals. Meer lezen...

HCL Software

HCL Technologies klinkt misschien niet als een bekende naam, maar als we het hebben over Lotus Notes is dat soms wel ineens herkenbaar. Sinds enkele jaren heeft HCL de software divisie van IBM overgenomen en heeft een nieuwe impuls gegeven aan het Notes en Domino platform. Alle goede eigenschappen en uitgangspunten zijn daarbij behouden. De software is bijvoorbeeld nog steeds volledig backwards compatibel. Door de toevoeging van HCL Volt is low-code software ontwikkeling mogelijk gemaakt. Meer lezen... .

Zoho ONE

Met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd is Zoho geen kleine speler. Toch is deze software in Nederland nog relatief onbekend. 

Zoho ONE biedt een totaalpakket van meer dan 55 toepassingen voor jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Van e-mail en chat tot projectadministratie, boekhouding en HR. Allemaal volledig geïntegreerd en web-based. Meer lezen...

Partner oplossingen:

De basis van de grotere platformen zoals Microsoft 365, HCL en Zoho is vaak al compleet, maar mist soms net een specifieke module of functie. 

Vandaar dat we ook een aantal gespecialiseerde partnerships hebben afgesloten om te komen tot een One Stop Collaboration Shop voor onze klanten. Silverside adviseert welke software wanneer te gebruiken en hoe deze het slimst af te nemen.

Centraal bij de keuze voor partner oplossingen is dat we ze zelf willen gebruiken. Door dagelijks met de tools te werken kennen we de voordelen en weten we op welke manier de oplossing optimaal in te zetten. 

Harmon.ie

Harmon.ie doorbreekt informatie silo's. Herken je de situatie dat veel kennis en informatie is opgeslagen in persoonlijke mailboxen of in OneDrive? 

Harmon.ie maakt het makkelijk voor medewerkers om informatie naar een toegankelijke gedeelde locatie zoals Teams of SharePoint te  verplaatsen. Eenvoudig en snel, vanuit de vertrouwde gebruikersinterface van Microsoft Outlook. 

Meer lezen >

Mimecast

Mimecast zorgt voor een nog betere beveiliging & continuïteit van Office 365 en HCL platformen. De geïntegreerde productbundels vereenvoudigen beveiliging en bescherming, helpen bij het beheren van gearchiveerde bedrijfsgegevens en waarborgen dat e-mailsystemen nooit uitvallen. Inmiddels beveiligt Mimecast meer dan 260 miljard e-mails voor meer dan 30.000 bedrijven. 

Meer lezen >

Crossware

Crossware emailhandtekening geeft volledige controle over bedrijfsgerelateerde e-mail handtekeningen. Met Crossware kan je branding ondersteunen met behulp van de juiste boodschap op het juiste moment en op een consistente manier. Ideaal bij verandering!

GoBright

GoBright levert een totaaloplossing voor beschikbaarheid in elke kantooromgeving met schermen voor overzicht ruimtes, slimme bureaureserveringen of AVG-compliant bezoekersregistratie. Het uitgebreide platform linkt hardware naadloos aan Microsoft 365 en/of TopDesk.

Meer lezen >

MapsTell

In samenwerking met Connecting Colours bieden wij training op het gebied van persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling met MapsTell DISC. Voor IT afdelingen en projectteams bieden wij workshops om de benodigde transformatie ook op persoonlijk vlak te borgen:

  • Persoonlijke effectiviteit met MapsTell DISC
  • Team effectiviteit voor projectteams
  • Impact van cultuur op verandertrajecten

Meer lezen >


Docova

Met Docova richt je snel een Document Management systeem in, op basis van HCL of Microsoft technologie. Via de intuïtieve interface beheer je content, bestanden, elektronische formulieren en meer, zodat je snel je eigen documentstromen en -applicaties kunt realiseren, zonder maatwerk en zonder dat diepgaande technische kennis van HCL of SharePoint wordt vereist.