Menu

Collaboration Software

In 1998 zijn we gestart met de collaboration software van IBM (herinner je Lotus Notes nog?) en gaandeweg ook Microsoft. De laatste telg is het online platform van Zoho. Drie ijzersterke platformen om slimmer en sneller met elkaar samen te werken. De basis van deze grotere collaboration platformen zijn vaak al heel compleet, maar missen soms net een specifieke module of functie. Vandaar dat we ook een aantal gespecialiseerde partnerships hebben afgesloten om te komen tot een 'one-stop-collaboration- shop' voor onze klanten. Silverside adviseert welke software wanneer te gebruiken en hoe deze het slimst af te nemen. Bekijk hier ons volledige assortiment van partners:

Microsoft is met Office 365 inmiddels de toonaangevende marktleider op het gebied van collaboration. En dit laten ze voorlopig niet los met steeds meer artificial intelligence, touch en spraak mogelijkheden in de zeer gebruikersvriendelijke productiviteitssoftware. Heb jij de juiste licentie?

Sinds de zomer van 2019 is HCL de trotse eigenaar van de IBM Collaboration software portfolio met o.a. Domino, Sametime en Connections als hoofdproducten. Met de nieuwe eigenaar is ook nieuwe energie gekomen en zien we mooie ontwikkelingen.

Ondanks de 50 miljoen gebruikers is het zeer uitgebreide collaboration platform van Zoho nog redelijk onbekend in Nederland. Met het nieuwe Zoho One 'Netflix' aanbod van 37 EUR per gebruiker per maand voor alle modules gaat dit laatste waarschijnlijk snel veranderen.

Geef je organisatie extra inzicht dankzij het Microsoft Power platform. Dit bestaat momenteel uit drie services die individueel maar juist ook gezamenlijk gebruikt kunnen worden voor extra ontwikkelkracht in Office 365: Power Apps, Power Automate (voorheen Flow) en Power BI. 

Het BrainStorm QuickHelp-programma is een Microsoft gesponsord initiatief dat gebruikers van alle niveaus helpt met een digitaal leerplatform in Office 365. Daarmee kunnen zij de steeds verder ontwikkelde modules beter waarderen en effectiever gebruiken.

Erkent door Microsoft als een van de beste ‘third party’ oplossingen om zowel SharePoint als Office 365 nog beter te laten werken. Het zorgt voor een natuurlijke en gebruikers-vriendelijke interface tussen Microsoft Outlook en SharePoint, OneDrive en Teams.

Mimecast zorgt voor een nog betere beveiliging & continuïteit van Office 365 en HCL platformen. De geïntegreerde productbundels vereenvoudigen beveiliging en bescherming, helpen bij het beheren van gearchiveerde bedrijfsgegevens en waarborgen dat e-mailsystemen nooit uitvallen.

Crossware emailhandtekening geeft volledige controle over bedrijfsgerelateerde e-mail handtekeningen. Met Crossware kan je branding ondersteunen met behulp van de juiste boodschap op het juiste moment en op een consistente manier. Ideaal bij verandering!

ISW is een toonaangevende Office 365 en HCL Connections expert. Met hun Kudos producten hebben ze modules gerealiseerd voor 'kanban' taakbeheer, gamification, ideation, no-code development & analytics om de adoptie te vergroten. Ideaal om MS Teams uit te breiden! 

GoBright levert een totaaloplossing voor beschikbaarheid in elke kantooromgeving met schermen voor overzicht ruimtes, slimme bureaureserveringen of AVG-compliant bezoekersregistratie. Het uitgebreide platform linkt hardware naadloos aan Office 365 en/of TopDesk.

BinaryTree zorgt voor slimme migratiesoftware. Of het nu gaat om Lotus Notes naar Office 365, ActiveDirectory synchronisatie of binnen Office 365 tenant-to-tenant omzettingen. Het platform is modulair opgebouwd en gebruikt onder andere ShareGate technologie voor SharePoint migraties.

Beheer content, bestanden, elektronische formulieren en meer dankzij de intuïtieve interface van DOCOVA. Het is een compleet Document Management platform op HCL of Microsoft technologie. Ideaal om eigen documentstromen en -applicaties te maken.