Silverside logo
010 266 1100

Doorbreek de Outlook silo's.
Deel van ME naar WE.
​Organiseer naar KEY.

Microsoft Outlook is een belangrijk hulpmiddel om berichten en bestanden te delen, verzenden en ontvangen. Tegelijkertijd is Outlook een oplossing die vooral gericht is op persoonlijk gebruik (ME-scenario). Om samen te werken met de inhoud van berichten of bijlagen (WE-scenario), moeten deze berichten of bijlagen verplaatst worden naar andere oplossingen in de Microsoft 365 portfolio, zoals Microsoft Teams. Indien de inhoud waardevol is om als referentiemateriaal te bewaren of archiveren (KEY-scenario), moet deze vaak naar SharePoint verplaatst worden. De standaard integratie is erg beperkt, hierin levert Harmon.ie toegevoegde waarde. 

​Hoe kan Harmon.ie jou helpen?

Organisaties investeren veel in SharePoint en Office 365, echter wordt niet het maximale potentieel van deze oplossingen benut. Dat is zonde. Hoe kan je de adoptie van SharePoint, Teams en Office 365 verhogen én zorgen voor optimale productiviteit van medewerkers? Harmon.ie zorgt ervoor dat al jouw informatie beschikbaar is, gegroepeerd met gerelateerde inhoud, wanneer je deze nodig hebt. Communiceren en samenwerken gaat effectiever met al jouw e-mails, chats en bestanden op één plek.

Ontvangen E-mail berichten of bijlagen verplaatsen is bewerkelijk, en vereist het verlaten van Outlook en openen van een andere toepassing. Harmon.ie vereenvoudigt het verplaatsen van deze informatie, via een zijbalk in Outlook. Sleep jouw berichten of bijlagen direct naar de juiste locatie in OneDrive, Teams of SharePoint. Deze locaties staan allemaal bij elkaar in één overzichtelijke zijbalk in Outlook. Eventuele metadata kan tijdens het verplaatsen direct worden ingevuld.

Bij het verzenden van e-mail is dezelfde zijbalk beschikbaar. Harmon.ie in Outlook is handig bij het delen van informatie met collega's of externen. De Harmon.ie zijbalk in Outlook laat jou makkelijk bestanden of documenten opzoeken in OneDrive, Teams of SharePoint, om deze als koppeling of als bijlage toe te voegen aan een nieuwe e-mail.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op. Dan vertellen we je graag meer over het ME-WE-KEY model en de wijze waarop Harmon.ie helpt om informatie vanuit de persoonlijke Outlook silo's te ontsluiten.

Makkelijk in gebruik

Gemakkelijk e-mails en documenten vastleggen, classificeren en ophalen zonder Outlook te verlaten.

Iedereen op de hoogte

Jouw teamleden worden automatisch op de hoogte gebracht en werken daardoor sneller samen in Teams en/of SharePoint

Krijg meer gedaan

Iedereen werkt gezamenlijk vanuit de Microsoft 365 omgeving efficiënter en effectiever aan de organisatiedoelstellingen

Onze harmon.ie specialisten

Wat is jouw volgende stap?