Menu

E-mail- en webbeveiligingsproblemen? 
Voorkom dit met een geïntegreerd, cloudgebaseerd platform als extra laag.

Mimecast zorgt voor een nog betere beveiliging & continuïteit van Office 365 en HCL platformen. De geïntegreerde productbundels vereen-voudigen beveiliging en bescherming, helpen bij het beheren van gearchiveerde bedrijfsgegevens en waarborgen dat e-mailsystemen nooit uitvallen. Inmiddels beveiligt Mimecast meer dan 260 miljard e-mails voor meer dan 30.000 bedrijven.

Bekijk onze 3 minuten video pitch waarom Mimecast ook voor jouw beveiliging belangrijk is


Hoe kan Mimecast jouw Office 365 of HCL omgeving beter beveiligen?

Mimecast is een centraal beheerde cloud oplossing, de perfecte aanvulling op Office 365. Mimecast is voor 100% vormgegeven en ontwikkeld voor de cloud en helpt duizenden organisaties bij het beheersen van de risico’s die aan e-mailen kleven. Mimecast biedt:

  • Een extra beveiligingslaag voor Office 365 tegen zich steeds verder ontwikkelende en veranderende bedreigingen.
  • Whaling, bescherming van URL’s en bijlagen voor medewerkers en het bedrijf. 
  • Een onafhankelijk, ongelimiteerd archief biedt een echt archief met toegang voor gebruikers en beheerders die behoefte hebben aan krachtige e-discovery.
  • Continuïteit in het versturen en ontvangen van e-mails,zelfs als Office 365 getroffen is door een storing. 
  • Mimecast is ontwikkeld en gebouwd voor de cloud met alle mogelijkheden voor e-mailrisicomanagement die toegankelijk zijn via één beheerconsole

Voordelen van Mimecast

Dubbel gestikt houdt beter

Natuurlijk is de basis van Office 365 al best goed. Maar deze tweede laag is eenvoudig aan te brengen en voorkomt kleerscheuren.

Train de eindgebruikers

Met onze bewezen adoptieaanpak verhogen wij het bewustzijn bij gebruikers en veranderen we attitude en gedrag om risico's te voorkomen.

Bescherm de reputatie

Het is goed om niet in het nieuws te komen vanwege een beveiligingslek. Voorkom dat jouw organisatie het volgende "leidende" voorwerp is. 


Wat is jouw volgende stap?