Silverside logo
010 266 1100

Alle ruimte bij Logo Silverside

Meer Balans in Jouw Loopbaan?

Werken in de wereld van ICT is een voorrecht. Een branche waar genoeg variatie is, veel opleidingsmogelijkheden en alles gericht op een snelle succesvolle carrière. Maar wat nu als je niet gedetacheerd wilt worden, helemaal geen manager wilt worden of gewoon meer balans tussen werk en privé wilt? Ontdek dat gezonde ambitie, echt impact maken, goed verdienen en ook nog plezier hebben prima samen kunnen! Welkom bij Silverside, jouw toegewijde gids naar plezier en succes in de digitale wereld. Op deze pagina nemen we je mee in ons concept. Allereerst onze andere insteek:

We hebben alle ruimte

Wij werken niet met vaste vacatures, maar bepalen de gezamenlijke ruimte. Sinds onze oprichting in 1998 zijn we gezond groeiend en zoeken we zowel junior als ook senior talent.

Laat je CV maar thuis!

Een curriculum vitae is heel mooi om terug te kijken, maar wij kijken liever vooruit. Het gaat namelijk om jouw toekomst. Daarom bewust geen mogelijkheid om iets te uploaden.

Cowboy vrije zone

Waarschijnlijk heb je al tientallen IN-mailtjes van recruiters. Afdeling "schieten met hagel"... Oftewel, deze laag kunnen we overslaan en gewoon direct met elkaar in gesprek.

Hebben we je met bovenstaande aanpak niet afgeschrikt? Mooi! Want dan ben jij een potentiële Silversider. We nodigen je dan graag uit om de volgende ontdekkingsreis te maken:

​Stip op de horizon!

Heb je een droom waar je over 10 jaar wilt staan, een beeld voor de komende 3 jaar of bekijk je het per dag? Bepaal eerst of je eigenlijk wel op reis wilt gaan aan de hand van de volgende checklist:


Klik hier om bovenstaande vinkjes op te tellen!

... vinkjes

4 of minder vinkjes?

Waarschijnlijk loopt de batterij leeg ... Hoogste tijd voor een Kompas gesprek!

5 of 6 vinkjes?

Niet slecht, maar ergens zit er wel een onbalans. Zullen we dit eens bekijken?

7 of meer vinkjes?

Super! En vooral niet bewegen. Je zit helemaal goed.

​​​Jouw Kompas Gesprek

Klaar om op ontdekkingstocht te gaan bij Silverside? Graag nodigen we je bij ons op kantoor uit voor een Kompas Gesprek. In anderhalf uur gaan we op zoek naar jouw ideale omgeving volgens de IKIGAI filosofie. Je gaat in ieder geval naar huis met een Persoonlijke Kaart van MapsTell.


Huiswerk voor deze afspraak; beschrijf in één zin:

  • Waar je van HOUDT
  • Wat de wereld NODIG heeft
  • Waar je GOED in bent
  • Waar je voor BETAALD kan worden

​Onze Gezamenlijke Kennisgebieden

Zien we in de vorige stap een menselijke klik en verbinding? Mooi! Dan gaan we kijken op welk kennisgebied we een samenwerking kunnen starten. Hierbij maak je kennis met twee inhoudelijke collega's voor een brainstorm.


Partners:

Ga je mee op reis?

Plan via onderstaande datumkiezer jouw online of fysieke Kompas Gesprek in met Roland Driesen (oprichter Silverside en Chief People & Products) of Edwin van Helfteren (Chief Delivery & Support). Ter voorbereiding krijg je de MapsTell vragenlijst.