Silverside logo
010 266 1100

Optimaal gebruik maken van je kantoor met de slimme hard- en software van GoBright.

Met de GoBright software kun je je kantoor optimaliseren om een toekomstbestendig hybride kantoor te realiseren. Ontdek hoe GoBright jouw kantoor kan helpen transformeren.

2 minuten intro: een slimmer kantoor met GoBright

​Hoe kan GoBright jouw kantoor optimaliseren?

GoBright is een aanvulling op Microsoft 365 en/of TOPdesk en zorgt ervoor dat fysieke objecten in het kantoor met deze software gekoppeld is. Hierdoor kunnen bezoekers en gebruikers van jouw kantoor heel eenvoudig reserveringen doen. GoBright maakt het mogelijk om maximale kantoorcapaciteit in te regelen en te zorgen dat werkplekken en vergaderruimtes slimmer gebruikt gaan worden. Enkele kenmerken:
  • Met de digitale bezoekersregistratie zijn gasten van te voren aan te melden en kunnen zich (AVG-proof) aanmelden bij binnenkomst. Altijd prettig om te weten wie er komen en de bezoekers toch gastvrij te kunnen ontvangen als er geen receptie beschikbaar is.
  • Bekijk de plattegrond van jouw kantoor, via browser, vanuit Teams of via een mobiele app. Zie welke werkplekken gereserveerd zijn en reserveer eenvoudig online een werkplek. 
  • Via knoppen of pasjes kunnen medewerkers zich aan- en afmelden in ruimtes of op werkplekken. Optionele bewegingssensoren kunnen je ook automatisch afmelden.
  • De status "Needs cleaning" kan automatisch aangaan na een afmelding en doet een schoonmaakverzoek. Pas na de schoonmaak is de ruimte of werkplek weer te boeken.

Gebruiksvriendelijk

Met je telefoon, direct vanuit Outlook of TOPdesk, via het web of (en wellicht wel het belangrijkste) via fysieke knoppen en schermen te bedienen.

Ideaal voor hybride werken

Door de digitale oplossing is het boeken van een werkplek of ruimte zeer eenvoudig. Met duidelijke overzichten zie je waar wie werkt. 

Duurzaam

Met slimmer gebruik van het kantoor optimaliseer je het gebruik en verlaag je kosten zoals elektra en leegstand.