Menu

Terug naar kantoor? 
Maak het veilig mogelijk met deze 'Covid-19 proof' oplossingen.

De Covid-19 pandemie heeft de wereld in record tempo gewijzigd. Wat heel normaal was, is in één keer heel bijzonder. En waar incidenteel thuiswerken de norm was, draait Nederland in één keer op miljoenen thuiswerkplekken. Maar gelukkig kan de maatschappij inmiddels langzaam maar zeker weer 'open'. In deze bijzondere periode zijn wij een partnership aangegaan met GoBright en hebben ons eigen kantoor goed kunnen voorbereiden met technische hulpmiddelen zoals ruimtes en werkplekken visueel reserveren en een virtuele receptie. Graag helpen wij ook anderen om verantwoord weer open te gaan. Boek snel een demonstratie!De oplossingen van GoBright: Meet, Work, Visit 

Bekijk met MEET de beschikbaarheid van een ruimte met deze digitale touch panels. Zie de agenda en boek direct je vergadering of pas je huidige boeking aan. Met mogelijkheden voor catering, navigatie-wijzers en integratie met Office 365 en TOPdesk.

Boek met WORK ook je flexibele werkplek. Met de NFC-card of SmartPhone meld je je aan en past de werkplek direct de hoogte aan. Op de interactieve kaart zij je vervolgens altijd waar wie zit. Kies de 'Do-Not-Disturb' modus voor focustijd!

Registreer met VISIT bezoekers digitaal en neem afscheid van de papieren registratielijst (AVG alert!). Je bezoeker meld zich digitaal aan en je krijgt automatisch een melding om je bezoek op te halen. Eventueel met automatische badge creatie.Waarom Gobright jouw kantoor weer veilig kan openzetten?

GoBright is een aanvulling op Office 365 en/of TOPdesk en zorgt ervoor dat fysieke objecten in het kantoor met deze software gekoppeld is. Hierdoor kunnen bezoekers en gebruikers van jouw kantoor heel eenvoudig reserveringen doen. In deze bijzondere tijd komen daar de volgende voordelen bij:

  • Met de digitale bezoekersregistratie zijn gasten van te voren aan te melden en kunnen zich (AVG-proof) aanmelden bij binnenkomst. Altijd prettig om te weten wie er komen (ook in relatie tot aantal personen per m2) en de bezoekers toch gastvrij te kunnen ontvangen als er geen receptie beschikbaar is.
  • Via knoppen of pasjes zich aan- en afmelden in ruimtes of werkplekken. Optionele bewegingssensoren kunnen je ook automatisch afmelden.
  • De nieuwe status "Needs cleaning" kan automatisch aangaan na een afmelding en doet een schoonmaakverzoek. Na de schoonmaak is het weer te boeken.
  • Maximale kantoorcapaciteit inregelen volgens RIVM richtlijnen en zorgen dat werkplekken en vergaderruimtes meer verspreid gebruikt gaan worden. 

Voordelen van GoBright

Gebruiksvriendelijk

Met je telefoon, direct vanuit Outlook of TOPdesk, via het web of (en wellicht wel het belangrijkste) via fysieke knoppen en schermen te bedienen.

Efficient gebruik middelen

Maak slimmer gebruik van beperkte middelen zoals vergaderzalen en (bepaalde) werkplekken. Met slimme sensoren optimaliseren we het gebruik.

AVG en Covid-19 proof

Door de digitale oplossing voorkomen we veel handelingen, weten we ten allen tijden de bezetting en zijn papieren lijsten niet meer nodig. 


Wat is jouw volgende stap?