Silverside logo
010 266 1100

Jouw toegewijde Logoids

Jouw
toegewijde
Logoids

De missie van Silverside is om IT-ers te helpen met het verhogen van de tevredenheid van hun eindgebruikers. Onze projecten doen we daarom niet voor jou, maar samen met jou.

In ons team vind je Consultants en Change Guides. We beschouwen onszelf als gidsen die jou de weg wijzen in de digitale wereld. De consultants vervullen een actieve rol in het projectteam, om de IT verandering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Change Guides worden ingezet voor de het geven van directe ondersteuning aan de eindgebruikers, in de vorm van training, floorwalking of 1-op-1 begeleiding.

Voor alle gidsen geldt dat ze er zijn om jou op (een deel van) jouw route naar het succesvol afronden van jouw project te begeleiden. We zijn toegewijd aan jouw succes en streven samen met jou naar blije gebruikers van de IT voorzieningen.

Binnen Team Silverside is veel kennis en ervaring beschikbaar. Daarnaast besteden we veel tijd aan opleiding en certificering, niet alleen technisch maar juist ook op de soft-skills. De  opgedane kennis passen we toe in projecten en delen we daarbij graag.

Een wisselende pool jong talent helpt om aansluiting te houden met onderwijs. Maar belangrijker nog is dat we kennis opdoen van de manier waarop jongeren nu met elkaar communiceren en samenwerken. Dat vormt een indicatie van hoe bedrijven in de toekomst gaan werken. 

Om jou te kunnen gidsen is het belangrijk dat wij nieuwe routes verkennen. Dat doen we door innovatieve projecten op te starten. Daarbij verdwalen we soms of slaan we wel eens een doodlopende weg in, maar uiteindelijk leren we daarvan hoe we wel tot meer plezier en succes in de digitale wereld kunnen komen.

Ervaringen uit de praktijk

Team Silverside

Eén van de belangrijkste kernwaarden binnen Team Silverside is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dat resulteert in een veilige omgeving waarin collega's durven te experimenteren om uit hun comfort zone te stappen. Dat levert soms verrassende uitkomsten en resultaten op!

Voor nieuwe initiatieven is er altijd ruimte, zolang ze maar in het belang van de klant zijn, of een meerwaarde leveren voor het teamgevoel.