Menu

Ontmoet ons team

Silverside is een bonte verzameling mensen met veel senioriteit in ons vakgebied en eigenzinnigheid in het leven. Dit kan je zien als het 'bijtertje' of de 'luis-in-de-pels'. Wij noemen het vrij en onafhankelijk denken en doen in het belang van ons team en de klant. Elk teamlid heeft specifieke talenten en expertise, maar ook een gedeelde passie voor ons werkveld. Dat maakt ons team zo divers en toch heel hecht. Door bewust niet te detacheren en de maandag als vaste kantoordag aan te houden werken we intensief samen en leren we continu van elkaar. En ja, daar hoort ook veel plezier bij. Ons motto is niet voor niets 'work-smart, enjoy-life'!

We zijn aan het groeien en zoeken uitbreiding op meerdere vlakken zoals senior trainers, jong talent en technische consultancy. Durf jij het aan om in verandertrajecten en software implementaties het echte verschil te maken? Stuur ons een bericht en motiveer waarom jij er op de volgende teamfoto bij hoort!

Naast onze vaste team hebben we in de afgelopen jaren ook een netwerk van zelfstandige professionals om ons heen verzameld. Het mooie is dat we al vaak hebben samengewerkt en dezelfde (PACE implementatiemethodiek en Insights Discovery) taal spreken. Daarmee hebben we als relatief kleine organisatie een enorme slagkracht om ook grotere en langdurige trajecten op te pakken.

Roland Driesen

Managing Director

"Aanpassen aan de persoonlijke voorkeuren en drijfveren van mensen: dat zie ik als de sleutel voor een prettige route naar gedeeld succes."

Marjolein Wiersema

Team Coordinator

"Zie mij als de spin in het web. Van front-office tot back-office, inclusief ons eigen 'office', ik zorg ervoor dat de samenwerking goed en prettig loopt!"

Edwin van Helfteren

PROJECT DIRECTOR

"Succes begint bij elkaar begrijpen en een gemeenschappelijk einddoel hebben. Dat bereik je door je als team, maar ook als individu, kwetsbaar en open op te stellen. Zo doe ik ook onze projecten."

Jessica Salamur

Account Manager

“In harmonie met mijn relaties, dus met respect voor en naar elkaar. Ik ga voor meer dan een tevreden klant. Zakendoen doe ik namelijk met mensen.”

Gert van Kempen

Senior Consultant

"De klant staat bij mij altijd centraal. De projecten uitvoeren met oog voor de klant en met de hoogste kwaliteit dat is waar ik voor sta."

Duco Bergsma

Senior COnsultant

“Als ervaren technisch consultant hou ik van eenvoudige, pragmatische oplossingen. Mijn trigger is het (ogenschijnlijk) onmogelijke mogelijk maken.”

Nico Scheppink

Senior Consultant

"Samenwerking en processen, daar denk ik graag met de klant over mee. Mijn ultieme doel is dan ook mensen plezierig én efficiënt te laten samenwerken." 

Marc van der Kooy

Senior Consultant

"Als Technisch Consultant zit ik niet alleen 'aan de knoppen' maar neem ik de klant ook stap voor stap mee
in het project of de implementatie."
 

Lorenzo Rechards

Change Consultant

"Met mijn frisse blik een communicatie- en adoptieplan opzetten om de benodigde verandering overtuigend te brengen. Dit is mijn kracht en hierdoor blijf ik gemotiveerd."

Hans van Gurchom

Change Manager

"Proeven, toepassen en verbinden zijn de hoofdthema's in mijn loopbaan. Dat pas ik toe bij het echt verbinden van teams met onder andere Microsoft Teams."

Per 01-11-2020: Carri Dix

Senior Consultant

Technologie moet het werk vereenvoudigen. Alles is mogelijk, maar is het ook noodzakelijk?

Martijn Eijgenraam

Senior Consultant

""De brug slaan tussen de eindgebruiker en IT, zodat de gebruiker blij is en blijft. Op die manier kan IT zijn rol pakken en waarmaken. Dát geeft mij energie!"

Ilse Aantjes

Learning & Development

“Het leren over de verschillende voorkeursstijlen en drijfveren en dit toepassen in de praktijk, hier word ik erg enthousiast van en motiveert me enorm!”

Max van Balen

Front End Development

'Met motivatie, dedicatie en goede communicatie worden grenzen verlegd en ideeën gecreëerd. Deze filosofie helpt mij om als team het maximale resultaat te behalen!'

Marjolein Paardekooper

Learning & Development

'Coachen, mensen begeleiden en ondersteunen
om het beste uit zich zelf te halen
is iets waar ik voor sta.'

Arthur Jordens

Change Consultant

'Als young professional hou ik mij bezig met het ontwikkelen van vaardigheden op gebied van Marketing & Sales. Ik ga “aan” als ik met GoogleAds en CRM mag werken!'

Jonatan Vrijenhoek

Back End Development

'Als team het uiterste uit elke situatie halen, daar word ik erg blij van. Tijdens het sporten, maar zeker ook op werk. Zo streef ik naar mooie eindproducten!'

Per 01-01-2021: Peter Roest

Senior Consultant

'Pragmatisch oplossingen verzinnen buiten de gebaande paden met bestaande omgevingen is waar ik sterk in ben. Hiermee bereik je prima draagvlak onder de gebruikers'

Per 01-01-2021: Kym Feddes

Customer support

"Goed gehumeurd de dag door en mijn collega's en klanten hierin meenemen. Van bereiding van een heerlijke lunch tot een luisterend oor, als er maar harmonie is!"

Natalia Sharuda

Customer support

"Met oog voor detail en hart voor de klant zorg ik dat bestellingen correct verwerkt worden en op de juiste plek en tijdstip geleverd worden."

Aad Willemstein

Finance Manager

"Ruim 22 jaar verzorg ik de financiële kant van Silverside. Naast de debiteuren- en crediteurenkaart zie ik vooral de mensen met wie wij al zo lang zaken mogen doen."

Jacqueline de Block

Trainer

"Ontwikkeling van de organisatie begint bij de ontwikkeling van de medewerkers. Teams helpen om beter en effectiever samen te werken is wat mij elke dag weer inspireert."

Camille Janszen

Trainer

“Uitleg waarop je moet klikken is maar een klein onderdeel van een succesvolle training. Motivatie, enthousiasme maar vooral acceptatie zijn essentieel om medewerkers over de streep te trekken en het nieuwe werken te omarmen.”

Susan Mitchell

Trainer

“Medewerkers beter, slimmer en efficiënter laten samenwerken door informatiesilo’s op te heffen en slimme digitale middelen in te zetten, daar krijg ik een kik van.”

​Openstaande vacatures

Senior Microsoft Consultants

Office 365 implementatieconsultant

Bekijk de vacature


Young Professionals

Intern sales of Learning & Development

Bekijk de vacature