Menu

Ontmoet ons team

Silverside is een bonte verzameling mensen met veel senioriteit in ons vakgebied en eigenzinnigheid in het leven. Dit kan je zien als het 'bijtertje' of de 'luis-in-de-pels'. Wij noemen het vrij en onafhankelijk denken en doen in het belang van ons team en de klant. Elk teamlid heeft specifieke talenten en expertise, maar ook een gedeelde passie voor ons werkveld. Dat maakt ons team zo divers en toch heel hecht. Door bewust niet te detacheren en de maandag als vaste kantoordag aan te houden werken we intensief samen en leren we continu van elkaar. En ja, daar hoort ook veel plezier bij. Ons motto is niet voor niets 'work-smart, enjoy-life'!

We zijn aan het groeien en zoeken uitbreiding op meerdere vlakken zoals senior trainers, jong talent en technische consultancy. Durf jij het aan om in verandertrajecten en software implementaties het echte verschil te maken? Stuur ons een bericht en motiveer waarom jij er op de volgende teamfoto bij hoort!

Naast onze vaste team hebben we in de afgelopen jaren ook een netwerk van zelfstandige professionals om ons heen verzameld. Het mooie is dat we al vaak hebben samengewerkt en dezelfde (PACE implementatiemethodiek en MapsTell) taal spreken. Daarmee hebben we als relatief kleine organisatie een enorme slagkracht om ook grotere en langdurige trajecten op te pakken.

Roland Driesen

Managing PARTNER

"Aanpassen aan de persoonlijke voorkeuren en drijfveren van mensen: dat zie ik als de sleutel voor een prettige route naar gedeeld succes."

Marjolein Wiersema

HR Business Partner

"Zie mij als de spin in het web. Van front-office tot back-office, inclusief ons eigen 'office', ik zorg ervoor dat de samenwerking goed en prettig loopt!"

Edwin van Helfteren

MANAGING PARTNER

"Succes begint bij elkaar begrijpen en een gemeenschappelijk einddoel hebben. Dat bereik je door je als team, maar ook als individu, kwetsbaar en open op te stellen. Zo doe ik ook onze projecten."

Jessica Salamur

CHANGE GUIDE

“In harmonie met mijn relaties, dus met respect voor en naar elkaar. Ik ga voor meer dan een tevreden klant. Zakendoen doe ik namelijk met mensen.”

Gert van Kempen

Senior Consultant

"De klant staat bij mij altijd centraal. De projecten uitvoeren met oog voor de klant en met de hoogste kwaliteit dat is waar ik voor sta."

Duco Bergsma

Senior COnsultant

“Als ervaren technisch consultant hou ik van eenvoudige, pragmatische oplossingen. Mijn trigger is het (ogenschijnlijk) onmogelijke mogelijk maken.”

Nico Scheppink

Senior Consultant

"Samenwerking en processen, daar denk ik graag met de klant over mee. Mijn ultieme doel is dan ook mensen plezierig én efficiënt te laten samenwerken." 

Marc van der Kooy

Senior Consultant

"Als Technisch Consultant zit ik niet alleen 'aan de knoppen' maar neem ik de klant ook stap voor stap mee
in het project of de implementatie."
 

Lorenzo Rechards

Change GUIDE

"Met mijn frisse blik een communicatie- en adoptieplan opzetten om de benodigde verandering overtuigend te brengen. Dit is mijn kracht en hierdoor blijf ik gemotiveerd."

Quinten Bas

Senior ConsultantCarri Dix

Senior Consultant

Technologie moet het werk vereenvoudigen. Alles is mogelijk, maar is het ook noodzakelijk?

Roel Ubbink

Change Guide

"Resultaat gericht en optimistisch de toekomst
tegemoet gaan. Nieuwe uitdagingen samen
oppakken, dat motiveert mij."

Mike Tubbing

Project Management Officer

Met mijn scherpe opmerkingen haal ik het beste uit mijn collega’s en mezelf. Maar ik neem ook de tijd om te luisteren en analyseren. Vanuit daar motiveer en ondersteun ik.

Bo de Kroon

BACK OFFICE COORDINATOR

"Zorgen dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt en support bieden aan het team en onze klanten is waar ik energie van krijg."

Rolf Spuyman

MARKETING AUTOMATION

"Met mijn analytische blik kijk ik waar de problemen liggen, aan de hand van deze problemen zoek ik naar creatieve oplossingen en pas ik deze oplossingen in de praktijk toe."

Luuk Heuvelman

Marketing AutomationMike Mos

Document ManagementAdam Jaouhari

ANALYTICSNiyat Haileselassi

LOW CODE DEVELOPMENTBilal Osman

LOW CODE DEVELOPMENTRedouane Yekhlef

System EngineerYassin Benabou

LOW CODE DEVELOPMENTCamille Janszen

Audio video specialist | Trainer

“Uitleg waarop je moet klikken is maar een klein onderdeel van een succesvolle training. Motivatie, enthousiasme maar vooral acceptatie zijn essentieel om medewerkers over de streep te trekken en het nieuwe werken te omarmen.”

Peter Roest

Senior Consultant

'Pragmatisch oplossingen verzinnen buiten de gebaande paden met bestaande omgevingen is waar ik sterk in ben. Hiermee bereik je prima draagvlak onder de gebruikers'

David Sucec

Senior Consultant

'Scherp op vorm en inhoud, met het ene been in de IT en het andere in de business, met elkaar een goed resultaat behalen en succes ook samen vieren.'

Kym Feddes

Customer support

"Goed gehumeurd de dag door en mijn collega's en klanten hierin meenemen. Van bereiding van een heerlijke lunch tot een luisterend oor, als er maar harmonie is!"

Natalia Sharuda

Customer support

"Met oog voor detail en hart voor de klant zorg ik dat bestellingen correct verwerkt worden en op de juiste plek en tijdstip geleverd worden."

Aad Willemstein

Finance Manager

"Ruim 24 jaar verzorg ik de financiële kant van Silverside. Naast de debiteuren- en crediteurenkaart zie ik vooral de mensen met wie wij al zo lang zaken mogen doen."

​SFEERVIDEO SIlverside

​Openstaande vacatures

Senior Microsoft Consultants

Microsoft 365 consultant

Bekijk de vacature


Microsoft Power Developers

Microsoft 365 Developer

Bekijk de vacature


Senior Microsoft Engineers

Microsoft 365 Engineer

Bekijk de vacature


Diverse Young Professionals

DEVELOPERS, Marketing, CONSULTANCY

Bekijk de vacatures


Bedrijfspagina op Magnet.me

BEKIJK ONZE pagina VOOR Starters

Bezoek Silverside op Magnet.me