Silverside logo
010 266 1100

De ideale digitale LogoWereld

De ideale
digitale
LogoWereld

De digitale revolutie heeft ertoe geleid dat we dagelijks enorme hoeveelheden informatie tot ons nemen en verwerken. 

Een op jouw behoeften afgestemde digitale werkplek, voorzien van software die jou helpt om veilig en productief te werken is daarom onmisbaar gereedschap om in de digitale wereld het hoofd boven water te houden

Zoals bij vrijwel elk gereedschap is het bovendien nodig om te leren wanneer en hoe dat veilig te hanteren.

Naarmate de ontwikkelingen in de digitale wereld elkaar sneller opvolgen, wordt het steeds lastiger om de juiste keuzes te maken. Bij Silverside volgen we de nieuwste trends en experimenteren met proof of concept en proof of technology opstellingen hoe de nieuwe technologie in ons werkveld toegepast kan worden. 

De innovatieve projecten die we intern of samen met onze klanten doen, kunnen leiden tot 'proven concepts', in de vorm van strategische keuzes voor software oplossingen, of de ontwikkeling van nieuwe eigen producten.

Software oplossingen

De basis van de grotere platformen zoals Microsoft 365, HCL en Zoho is vaak al compleet, maar mist soms net een specifieke module of functie. 

Vandaar dat we een aantal gespecialiseerde partnerships hebben afgesloten om te komen tot een One Stop Collaboration Shop voor onze klanten. Silverside adviseert welke software wanneer te gebruiken en hoe deze het slimst af te nemen.

Wanneer er geen passende oplossing bestaat, bekijken we met jou de mogelijkheden voor low-code software ontwikkeling.  

Ervaringen uit de praktijk