Silverside logo
010 266 1100

Roland Driesen, managing partner

Mijn reis met Silverside

Roland Driesen is de oprichter van Silverside en Connecting Colours en is voor deze bedrijven actief bij circa 120 verschillende organisaties verspreid door Europa. 

Met Silverside heeft Roland meer dan 26 jaar ervaring in de Enterprise Collaboration market. Sinds 2010 is hij Directeur Research & Development en adviseert hij organisaties en teams in nieuwe implementatie strategie├źn. Hij heeft grote internationale organisaties geadviseerd zoals KPN Mobile, ING, SES, PON, BE Semiconductor, PANalytical and Apollo Vredestein. Terwijl zijn technische achtergrond in IBM en Microsoft producten blijft is zijn focus gewijzigd naar Change Management. Zijn passie is om technologie met psychologie te verbinden, wat heeft geleid tot de logica van de Collaborative Culture Assessment.

Roland is Connecting Colours gestart om verder en dieper in dit werkveld te kunnen gaan en is daartoe een gelicenseerd Insights Discovery practitioner en MapsTell DISC guide geworden. Als een facilitator helpt Roland individuen in een beter zelfbeeld, verbeterd samenwerking in teams en aansluiting met hun omgeving. Met zijn ervaringen bij Silverside organiseert hij ook graag grotere projecten en/of evenementen.

Als Roland niet aan het werk is reist hij graag naar alle uithoeken van de wereld met zijn berguitrusting en vertrouwde fotocamera.

Mijn focus op PACE

...

Saskia is ook de "linking-pin" naar onze partner Connecting Colours, een trainingsburo voor team building en teamontwikkeling. Hiermee werken we samen bij diepere HR-vraagstukken.