Silverside logo
010 266 1100

Silverside gaat verhuizen

We gaan verhuizen, maar we blijven heel dicht bij onze huidige stek in Capelle aan den IJssel, aan de rand van Rotterdam

Update: 2 weken voor verhuizing

Als je wel eens verhuisd bent herken je dat vast wel. De spanning van een aanstaande verhuizing en het enthousiasme over een nieuwe fijne plek die nog beter aansluit op jouw behoeften. Tegenover al die positieve emoties staan helaas ook spanning, chaos, tijdsdruk en tegenslagen die onvermijdelijk bij iedere verhuizing horen. 

Eind juni gaat Silverside verhuizen. Momenteel wordt er volop gewerkt in de Schouten Toren, naast ons huidige kantoor, om de tweede verdieping in te richten als ons nieuwe clubhuis. We zien uit naar de nieuwe indeling, naar de mooie trainingsfaciliteiten die we daar krijgen, naar de frisse en inspirerende ruimtes en naar de dynamiek van een nieuwe werkomgeving. 

Voordat we onze intrek kunnen nemen moet er nog flink wat werk verzet worden. In ons ‘oude’ kantoor zijn we aan het opruimen. In de kasten vinden we herinneringen aan ruim 25 jaar Silverside. Boeken, foto’s, gadgets en kleding met oude logo’s. Maar ook hopeloos verouderde apparatuur en kabeltjes waarvan niemand nog weet waar ze voor dienen. 

In het nieuwe pand wordt door de aannemer nog volop gewerkt. Nieuwe wanden worden geplaatst, plafonds en muren geverfd, en de vloer moet nog gelegd. 

Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Bekijk hieronder de videorondleiding over de bouwplaats. Als alles af is ontvangen we je graag voor een echte rondleiding! 

We gaan een deurtje verder

In verband met de groei van het Team en van het aantal workshops en trainingen, gaan wij deze zomer een deurtje verder. Wij betrekken dan de tweede verdieping van de Schouten Toren. Dit is de markante toren direct naast onze huidige stek. 

Met meerdere trainingsruimtes, onze eigen koffiebar (Kym's Koffie) en een uitgebreid bedrijfsrestaurant gaan we een nog mooiere ontmoetingsplek voor ons team, relaties en deelnemers neerzetten.

De realisatie van al deze plannen vergt nog wat tijd, maar we kijken met spanning uit naar het resultaat, waarin ook onze nieuwe huisstijl zal terugkomen. 

Ben je fan van ons huidige kantoor? Dit is jouw kans! De mooiste 5e verdieping van het Eclipse buidling met de grote ramen en het schitterende uitzicht is nog beschikbaar