Silverside logo
010 266 1100

Workshop: Gebruikersadoptie met 'De Wereld van PACE'

Op woensdag 15 mei 2024 organiseren we een workshop over het thema gebruikersadoptie. Centraal daarin staat de door Silverside ontwikkelde PACE-methodiek, die visueel is uitgewerkt op een kaart: De Wereld van PACE. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kosteloos aan deze workshop kunt deelnemen.

PACE methodiek

Silverside is specialist op het gebied van gebruikersadoptie (user adoption) bij de implementatie van nieuwe software. In onze projecten gebruiken we daarvoor de door ons zelf ontwikkelde PACE-methodiek, die een holistische kijk biedt op verandering in organisaties en helpt om tot een succesvolle implementatie te komen. 
Met behulp van associatieve cartografie hebben we de methodiek visueel gemaakt op een wereldkaart: De Wereld van PACE. Deze kaart wijst de weg naar optimale gebruikersadoptie en naar 84% blije eindgebruikers.

Ben je nieuwsgierig naar de methodiek, naar de kaart, of naar de wetenschappelijke onderbouwing van die 84%? Dan is dit jouw kans om er meer over te leren. 

Workshop - 15 mei 2024

Op regelmatige basis organiseren we workshops waarin we inhoudelijke dieper ingaan op de wereld van PACE. De eerstvolgende workshop vindt plaats op woensdag 15 mei 2024 in de regio Rotterdam. 

Tijdens de workshop verkennen we de kaart, zoomen we in op de diverse routes en delen we tips en ervaringen uit de meer dan 200 projecten die we al hebben uitgevoerd. Je ontmoet bovendien andere specialisten op het gebied van gebruikersadoptie en er is volop gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen. 

Deze workshop is geheel vrijblijvend, al leert onze ervaring dat de eerste kennismaking naar meer zal smaken! Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden, jouw investering beperkt zich tot je kostbare tijd. 

Via onderstaande button kom je op de speciale evenement website, waar je het programma kunt bekijken en direct jouw business class ticket voor een reis naar De Wereld van PACE kunt boeken. 

Graag tot ziens op 15 mei!