Silverside logo
010 266 1100

Microsoft 365 licenties

Heb je wel de juiste bundel? Betaal je niet teveel? 90% van de bedrijven gebruikt inmiddels Microsoft 365 licenties in een bepaalde vorm. Maar niet iedereen denkt na hoe deze licenties af te nemen.

Microsoft 365 licenties

90% van de bedrijven gebruikt inmiddels Microsoft 365 licenties in een bepaalde vorm. Maar niet iedereen denkt na hoe deze licenties af te nemen. Bij de start is ooit een creditcard gebruikt of heeft de lokale partner het geregeld. En dat is zonde, want grote kans dat het gekozen model nu niet meer aansluit bij het eigen gebruik en/of de nieuwe bundels van Microsoft. Wij helpen organisaties graag met een licentie scan om te zien of de huidige abonnementsstructuur nog passend is. Als wij een verbetering en/of besparing zien verzorgen wij de omzetting graag. Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) leveren wij onder andere Office 365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics CRM.

Welke Microsoft licenties heb jij nodig?

Herinner je de Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS) nog? Dit was het eerste bredere cloud abonnement van Microsoft. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en heeft het in 2010 de naam Microsoft Office 365 aangenomen en in 2020 de naam Microsoft 365. Maar met deze laatste naamswijziging is het er niet overzichtelijker op geworden. Er zijn bepaalde productnamen omgezet naar namen die voorheen een hele andere lading hadden en er gelden nu andere mogelijkheden en beperkingen. Hierdoor merken we veel onduidelijkheid en verdiepen veel organisaties zich niet in de meest optimale licentievorm.

En dat is jammer, want het aanbod is juist veel interessanter geworden. Zo zijn er Enterprise functionaliteiten (zoals mobile device management en striktere beveiliging) uit de Enterprise abonnementen beschikbaar gekomen voor kleinere organisaties. Met de Business Premium licenties krijg je nu de mogelijkheid om Intune en Advanced Threat Protection in te zetten. Daarnaast is het nu makkelijker om bepaalde bundels met elkaar te combineren en daarmee een duidelijke besparing te bereiken.

Om organisaties te helpen heeft Silverside een licentiescan ontwikkeld. Met een gratis en vrijblijvende intake en scan lopen wij door jullie huidige licenties, de wensen en eisen voor komende tijd en geven dan een passend advies. Dit advies mogen jullie vervolgens door ons laten uitvoeren, maar dit hoeft natuurlijk niet. Aan ons om te bewijzen dat jullie licenties slimmer en goedkoper kunnen. En dat dan inclusief onze service en support. Neem contact met ons op voor de scan.

Voordelen van Microsoft 365 licenties via Silverside

Pro-actieve licentiescan

Vanuit onze onafhankelijke positie geven wij graag advies hoe licenties slimmer en goedkoper kunnen. Meer functionaliteit voor minder geld!

Afrekening per factuur

De licenties worden per maand, kwartaal of jaar in rekening gebracht via ons facturatieproces. Dan kan je je creditcard voor andere zaken vrij houden!

Korting bij hoger volume

Vanwege ons hoge volume kopen we slim en direct in als CSP. Aangezien onze klanten zorgen voor dit volume geven wij graag korting door!