Silverside logo
010 266 1100

Ken je onze geluksPOT?

Geluk moet je niet oppotten, geluk kun je zelfs vermenigvuldigen door het te delen! Lees in dit blog hoe onze GeluksPOT het team op Ibiza bracht.

Geluk moet je niet oppotten, geluk kun je zelfs vermenigvuldigen door het te delen!

Vanuit die gedachte reserveert Silverside jaarlijks een deel van de winst in het Personeel Ontwikkelings Tegoed (POT). Dat betekent echter niet dat we dit geld oppotten, want we gebruiken het voor dingen die ons als team beter en gelukkig maken. Daarom spreken wij liever over de geluksPOT.

De geluksPOT is van en voor alle medewerkers: Iedereen kan ideeën aandragen over hoe deze collectief te gebruiken. En met elkaar besluiten we vervolgens welke ideeën daadwerkelijk uitgevoerd worden. Zo hebben we al speciale bijeenkomsten gehad, een pooltafel voor ons kantoor aangeschaft, maar ook jaarlijks een flinke bijdrage gedoneerd aan een goed doel welke we ook weer collectief besluiten. Bovendien hebben we regelmatig een deel van de POT gereserveerd voor teambuilding op bijzondere locaties. Dit jaar bracht het ons naar Ibiza.
Op donderdag 4 april was het zo ver! Met het team zijn we aan het einde van de werkdag vertrokken naar het zonnige Ibiza, waar we meer zakelijke opdrachten hebben gecombineerd met informele teambuilding, om elkaar nog beter te leren kennen en begrijpen. Het was een fantastische reis met een geweldig team. Jammer dat we dit niet elk jaar kunnen doen, maar gelukkig zijn er ook dicht bij huis nog genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Wil jij ook deel uitmaken van dit team en zelf meebeslissen over werkgeluk? We hebben nog ruimte!

PS: Naast de positieve effecten op samenwerking, kennis en werkgeluk, zijn we ons ervan bewust dat een reis naar Ibiza negatief effect heeft op onze carbon footprint. Daarom hebben we een donatie gedaan om de CO2-uitstoot ruimschoots te compenseren.