Menu

Workshops, trainingen en evenementen

We geloven dat productiviteit voor een groot deel te maken heeft met het maken van de juiste keuzes. En dat is waar we kunnen helpen. Via onze workshops, trainingen en evenementen leren we je hoe je collaboration software succesvoller in kunt zetten.

OnS portfolio

Regelmatig komen er in Office 365 nieuwe modules bij of worden bestaande modules flink bijgewerkt. Als collaboration specialist duiken we hier meteen in en maken onze kennis en ervaring ook beschikbaar via trainingen op basis van open inschrijving. Denk hierbij aan:

  • Getting Things Done met Microsoft Outlook
  • Microsoft Teams in de (project)praktijk
  • Slimmer vergaderen met Teams & OneNote

Onze implementatiemethodiek houden we niet voor ons zelf. Sterker nog: deze delen we actief en hebben hier ook een trainingsprogramma voor eindklanten, implementatiepartners en zelfstandige professionals opgezet. Concreet bieden wij de volgende trainingen:

  • PACE Experience: 2 uur kennismaken
  • PACE Plan: 1 dag om te komen tot jouw plan
  • PACE Training: 3 daagse volledige training

In samenwerking met Connecting Colours bieden wij ook training op het gebied van persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling met Insights Discovery. Voor ICT afdelingen en projectteams bieden wij workshops om de benodigde  transformatie ook op persoonlijk vlak te borgen:

  • Persoonlijke effectiviteit met Insights
  • Team effectiviteit voor projectteams
  • Impact van cultuur op verandertrajecten

Agenda 1ste kwartaal 2020

3 & 4 MAART 2020 - ARNHEM

Engage - HCL User Group event
Jaarlijks wordt vanuit de HCL gebruikers-groep in de Benelux een internationaal event op zeer bijzondere locaties georganiseerd. Dit jaar is de Burgers' Zoo gekozen. Als HCL software gebruiker moet je daar bij zijn. Silverside is ook dit jaar weer sponsor.

Event website ↗

11 & 12 MAART 2020 - AMSTERDAM

Microsoft Ignite - The Tour - Amsterdam
Wereldwijd organiseert Microsoft lokale versies van het grote Ignite congres. In maart is dit voor twee dagen in Amsterdam. Een 'must' voor iedereen die dagelijks met Microsoft software te maken heeft, maar niet bij de editie in de VS kon zijn.

Event website ↗

23 Maart 2020 - Capelle aan den IJssel

Insights Discovery - Open inschrijving
De workshop Insights Discovery - Persoonlijke Effectiviteit helpt je slimmer en effectiever te worden in je werk en je communicatie. Regelmatig organiseren wij deze ook voor individuele deelnemers. Een ideale kennismaking met de 'zachte kant'.

Event website ↗

Agenda 2de kwartaal 2020

23 APRIL 2020 - ​CAPELLE AAN DEN IJSSEL

PACE - User Adoption Plan - Office 365
Zoek je naar best practices om te zorgen dat jouw Office 365 project de beste uitkomst krijgt? Leer in deze workshop hoe je jouw eigen User Adoption Plan kan creëren, dat zal resulteren in een maximale gebruikers-adoptie van jouw Office 365 platform.

Event website ↗