Menu

Support voor jouw Collaboration Software

De rol van de support desk verandert snel door cloud computing. Met name voor Office 365 gaat verandering sneller dan de adoptie van de eindgebruiker. We geloven dat support succesvol is wanneer de eindgebruikers tevreden zijn met hun Office 365-productiviteitstools. Om het verschil te maken, moet de technologie werken zoals het is ontworpen, maar de eindgebruikers moeten ook begrijpen hoe ze deze functioneel kunnen inzetten. Maar hoe krijg je dat als organisatie op een nieuw platform het slimst voor elkaar?

Bezoek onze kennisbank voor openbare content ➜

Technisch Support

Ondanks de transitie naar de cloud, wat als gevolg heeft dat het IT-team niet altijd het regie heeft, is technisch support nog steeds van essentieel belang. Denk aan ondersteuning aan het IT-team bij het configureren van Office 365, de koppeling met een bestaande Active Directory of inrichting en gebruik van het Microsoft Azure platform. Maar ook aan ondersteuning in het zodanig inrichten van de applicaties en modules op je platform, zodat de eindgebruiker daar maximaal profijt van heeft.

EindgebruikersSupport

Voor eindgebruikers betekent de transitie naar de cloud natuurlijk heel veel nieuwe mogelijkheden. De nieuwe functionaliteiten volgen bijna wekelijks en het is voor veel organisaties niet meer bij te houden. Met eindgebruikerssupport helpen we gebruikers te begrijpen wat ze nieuw kunnen gebruiken en wanneer ze dat het slimst kunnen doen. Dit doen we door middel van blended learning waarbij we e-learning combineren met workshops, trainingen en 1-on-1 support. 

Blended learning met Quickhelp

Om gebruikers optimaal te ondersteunen adviseren we het gebruik van een online leerplatform zoals QuickHelp voor Microsoft Office 365. Via QuickHelp kan iedere gebruiker zich Office 365 eigen maken met behulp van op maat gemaakte leerpaden ondersteund door video’s, presentaties en online cursussen. Door QuickHelp te koppelen met de analyse mogelijkheden van Office 365 (Office Graph), krijgen gebruikers content waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Daarnaast kan de organisatie ook eigen leerpaden en content maken en gebruikers hier automatisch op laten abonneren.

abonnementsvorm en licentiebeheer

Bovenstaande dienstverlening bieden wij bij voorkeur aan in een abonnementsvorm. Voor een scherp tarief per gebruiker per maand ontzorgen wij het merendeel van onze klanten op deze wijze en daardoor kunnen we makkelijk en snel ook andere organisaties aansluiten op onze supportorganisatie. Als we daarnaast ook de licenties mogen verzorgen kunnen we verdere schaalvoordelen bereiken en onze rol als vertrouwde adviseur nog beter invullen.