Menu

Office 365 is zo krachtig
als de mensen die het gebruiken. 
Creëer een lerende organisatie.

Hoe laat je gebruikers het maximale uit het Office 365 platform halen? Klassikaal trainen is bij een introductie altijd wel essentieel, maar hoe hou je het leren daarna continu? De software blijft namelijk ook telkens in ontwikkeling en gebruikers gaan niet in één training alles in een keer begrijpen en omarmen. Daarom is continu leren essentieel, en dit dan op een slimme en efficiente wijze. Ontmoet QuickHelp van Brainstorm, een Microsoft gesponsord initiatief dat gebruikers van alle niveaus helpt met een digitaal leerplatform in Office 365.

Bekijk onze korte video wat Silverside kan betekenen voor E-LearningWaarom Quickhelp jou kan helpen?

BrainStorm QuickHelp personaliseert elke gebruikerservaring en zorgt voor een lange termijn gedragsverandering. Een uitgekiende combinatie van big data, machine learning en een persoonlijke touch zorgen voor de juiste beweging in het werkelijk gebruik van alle Office 365 modules. Quickhelp is een ongeëvenaarde leeroplossing doordat het inhoudelijke expertise met een intelligent software platform combineert - allemaal ontworpen om de manier hoe gebruikers omgaan met Microsoft technologie te veranderen. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat gebruikers ieder op een eigen tempo op het juiste niveau instappen en continu blijven leren zonder frustaties.

Met kleine stappen (een paar minuten per dag) kunnen grote doelen worden bereikt. Vandaar dat het programma is opgebouwd uit kleine hapklare brokken in een strategische route in een taal en stijl die past bij het individu. De content is gebaseerd op realistische werkscenarios en dagen de gebruikers uit om elke dag weer meer uit de Office 365 modules te halen. En met dit toenemende gebruik groeit de Return On Investment van jouw Office 365 platform automatisch. Maar wellicht nog belangrijker ook de tevredenheid en zelfredzaamheid van de gebruikers.

“The BrainStorm QuickHelp Program has helped countless organizations see increased usage of Microsoft products. BrainStorm is a great group of people and Microsoft is pleased to call them a partner.” 

- Justin Chandoo, Director of Office 365, Microsoft  

Voordelen van Quickhelp

Op maat per gebruiker

QuickHelp heeft per doelgroep (personas) aparte leerpaden en kan rekening houden met ervaring, benodigde kennis en werkstijl

Altijd up-to-date content

Een enorme hoeveelheid videos, webinars en quick reference cards voor alle Office 365 modules (inclusief ook de Office suite zelf!) 

Slimme meting & triggers

Met OfficeGraph wordt het werkelijk gebruik gemeten en getoond. Middels slimme emails worden gebruikers verleid tot dagelijks leren


Wat is jouw volgende stap?