Menu

E-mail omgevingen migreren of samenvoegen lastig? 
Niet met Binary Tree!

Binary Tree zorgt voor slimme migratiesoftware. Of het nu gaat om HCL (Lotus) Notes naar Microsoft Office 365, ActiveDirectory synchronisatie of binnen Office 365 tenant-to-tenant omzettingen. Het platform is modulair opgebouwd en gebruikt onder andere ShareGate technologie voor SharePoint migraties. Al sinds 1993 heeft Binary Tree zich gespecialiseerd in het migreren van accounts en e-mails. Inmiddels heeft BinaryTree meer dan 10.000 organisaties wereldwijd geholpen met het migreren van accounts en e-mail, waaronder meer dan 50% van de Fortune 500 bedrijven. In 2020 zijn ze onderdeel geworden van Quest en hebben daarmee een nog bredere portfolio en slagkracht gekregen.

Waarom Binary tree Notes Migrator | CMT gebruiken?

Binary Tree is specialist in het migreren van HCL (Lotus) Notes naar Office 365. Ze kennen beiden kanten erg goed en zijn vanuit onze ervaring uitgegroeid tot de meest uitgebreide en stabiele migratie oplossing. Of het nu gaat om complexe agenda afspraken of encrypted email, met Binary Tree lopen onze migraties eenvoudig het beste. Concreet kan je denken aan:

 • Eenvoudig overzetten van losse mailboxen per gebruiker van HCL (Lotus) Notes naar Exchange of Exchange Online op Office 365.
 • Migreren van archieven en groeps mailboxen in daluren, waardoor migraties beter te plannen zijn zonder last te krijgen van throttling.
 • Co-existence opzetten voor grotere migraties. Hier kan je per gebruiker bepalen of ze op Notes of Outlook werken, inclusief onderlinge samenwerking. 
 • Migreren van specifieke Domino applicaties naar Microsoft Teams of SharePoint oplossingen.

Waarom Binary tree Power365 gebruiken?

Binary Tree Power365 is een cloud-gebaseerde oplossing waarmee mailboxen tussen verschillende Microsoft Exchange (Online) e-mail omgevingen gemigreerd en/of samengevoegd kunnen worden. Dit kan zonder overlast voor de gebruikers. Concreet biedt Power365 de volgende mogelijkheden:

 • Synchroniseren en migreren van Active Directory gebruikers tussen de omgevingen.
 • Migreren van e-mail tussen de volgende systemen:
  On-prem Exchange Hybrid > Office 365
  On-prem Exchange Hybrid > On-prem Exchange Hybrid
  Office 365 > Office 365
  Office 365 > On-prem Exchange Hybrid
 • Migreren van OneDrive, OneNote, SharePoint en Teams
 • Migreren en synchroniseren van Globale Adres Lijsten tussen de verschillende omgevingen.
 • Binnen Office 365 domeinnamen migreren zonder downtime voor de gebruikers. 

Voordelen van Binary tree:

Gesynchoniseerde omgevingen

Met Power365 Directory Sync is het mogelijk om meerdere omgevingen met elkaar te synchroniseren zodat gebruikers elkaar kunnen "zien" terwijl ze in een andere omgeving staan.


Focus op gebruikers

Met Power365 is het mogelijk migraties uit te voeren zonder downtime voor de gebruikers wat de productiviteit en het samenwerken verbeterd.


Migraties vanuit de Cloud

Power365 is een cloud-based oplossing waarvoor het vanaf elke plek op elk moment bereikbaar is. Power365 wordt door Binary Tree direct geupdate waardoor het altijd de laatste versie is.


Wat is jouw volgende stap?