Menu

Silverside - Silverside

We beseffen ons dat Microsoft Teams voor een groot deel van de gedwongen thuiswerkers nog helemaal nieuw is. Daarom delen wij kosteloos videos voor de eerste stappen, quick reference cards als handige bijsluiter, verdiepende materialen en 1-op-1 begeleiding als je er nog niet helemaal uitkomt.
Since Microsoft Teams has been introduced two years ago, the product has evolved in a reasonable way. Yet, there are still some difficulties to overcome with Microsoft Teams. There are many questions that need to be answered prior moving to Microsoft Teams when coming from Skype for Business.
Do you want to get started with Office 365 in your organisation? Have you used Microsoft Teams yet in your organisation? With all the apps and possibilities in Office 365, what should we do to start ‘Collaborating as a Team’ effectively?
Do you want to get started with Office 365 in your organisation? Have you used Microsoft Teams, OneDrive and Office online yet in your organisation? Most organisations struggle with the real effective use of Office 365. Join this free Office 365 training: Co-authoring documents to get started.
Silverside is vanaf 1 juni 2018 distribiteur van het BrainStorm online leerplatform QuickHelp voor Office 365. De snelheid waarmee Microsoft nieuwe apps en functies op de markt brengt is voor veel organisaties moeilijk bij te benen.
Het gebruik van Microsoft Teams is een doorbraak voor kleinere, minder formele projecten. Kunnen we Microsoft Teams ook gebruiken voor zeer formele projecten die meer controle en strenger toezicht vereisen? Deze blog beschrijft wat hierbij wel en niet werkt.
“Succes is de optelsom van kleine inspanningen, dag in dag uit”, zegt de Amerikaanse schrijver Robert Collier. Dat is echter veel gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Volgens de Time Management-studie van Bain & Company uit 2014 wordt 15% van de tijd van een organisatie besteed aan vergaderingen. Geschat wordt dat senior executives 50% tot 75% van hun tijd in vergaderingen met elkaar doorbrengen.
Weet je nog? Vroeger, toen we nog geen mobiele telefoons hadden. En we mensen die belden op straat maar raar vonden. Irritante opscheppers, en je gaat toch geen privé gesprek voeren in de tram? De Rogers Adoption Curve vertelt het verhaal.
Een goede vriend van mij hoopte productmanager te worden voor Microsoft OneNote en koos voor een opvallende manier om zichzelf te presenteren
Als je als organisatie aan de slag gaat met een samenwerkingsplatform zonder een goede veranderingsstrategie, ervaar je vaak weerstand van medewerkers die tegen de verandering zijn.
Het is lastig om iedereen gefocust en betrokken te houden gedurende het hele project. Vooral wanneer er de druk is om te presteren, kan dit stress veroorzaken. Dit is precies wanneer samenwerkingstools het team zouden kunnen ondersteunen.
De onboarding van nieuwe medewerkers is een van de meest cruciale processen binnen een bedrijf. Het is geen gemakkelijke taak om productief te zijn wanneer je net gestart bent.
Organisatiecultuur speelt een belangrijke rol binnen organisaties. Het bepaalt de relatie tussen de organisatie en klant, de organisatie en zijn werknemers en de organisatie en zijn leveranciers.
Mensen praten vaak over productiviteit en efficiëntie alsof ze dezelfde betekenis hebben. Echter, de begrippen hebben een andere focus. Om misverstanden te voorkomen is het belangrijk om de verschillen te begrijpen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Categorie

Tags